dimarts, 22 d’abril del 2014

Cesc i Oliver Ballabriga a l'onze ideal del MIC 14'

Rúbrica a un gran torneig 

El prestigiós portal Marcador Internacional (MI) ha inclòs Francesc Clotet 'Cesc' (atacant de la UFB Jàbac i Terrassa) i el seu entrenador, Oliver Ballabriga, al seu onze ideal de la catorzena edició de la Mediterranean International Cup. Un reconeixement, que a banda de suposar un premi personal, també ho és per tots els integrants de la plantilla del juvenil A, ja que en l'article també s'elogia la tasca de grup.

L'article sobre l'onze ideal del MIC 14 l'ha fet el periodista Dani Férnandez. Aquí el podeu veure.
11 publicat per Dani Fernández / MarcadorInt
El Jàbac va caure a les semifinals del torneig contra el que finalment, seria el campió. Va ser una derrota als penals, que com sempre es diu és una loteria, tot i que això no tregui mèrit als malaguenys. A la final, els andalusos van aprofitar les seves armes: la pilota aturada i el contraatac per derrotar un altre bon equip, el Vila-real. 

La inclusió a l'equip ideal de Cesc la justifica l'autor per la seva capacitat per desbordar les defenses rivals. També n'elogia la facilitat per provocar faltes perilloses i les possibilitats de joc que dóna a l'equip. En l'escrit, Dani Fernández destaca la gran cohesió que tenia l'equip terrassenc i la dificultat per ressaltar algun dels seus jugadors.
Oliver segueix donant instruccions durant les celebracions de gols / E. Corredor
Aquesta unió i sensació de bloc és en gran part mèrit del seu entrenador, Oliver Ballabriga, a qui Marcador Internacional atorga el guardó a millor entrenador del MIC. D'ell se'n diu que motiva i tensiona els seus jugadors.

Per acabar, felicita l'equip egarenc per la seva gran temporada a la Divisió d'Honor. Un reconeixement important per un equip formatiu com és la Unió de Futbol Base Jàbac i Terrassa, que d'aquesta manera veu que la seva feina es valora i es comença a conèixer arreu.